Tivenys, Tarragona, Catalunya

Hi accedim per les escales que pugen del rebedor i és on hi tenim les habitacions. Totes dues decorades amb un estil rústic molt peculiar.

Les hem batejat amb el nom de les muntanyes cap on miren les seves finestres, Coll de Som i Mont Caro, respectivament.

La primera  de les habitacions es caracteritza per les tonalitats vermelles de les parets. De fet, el color la identifica amb els colors de la terra, de l’argila, de la muntanya. Anomenada habitació “Coll de Som”, que és la muntanya que comença a menys de cinc-cents metres i forma part de les últimes estivacions de les Serres de Cardó, just quan aquestes arriben a l’Ebre.

Disposa de dos llits, un gran armari i un tocador. Hi destaca també un original quadre fet amb pedres naturals, exaltant l’element que predomina a la casa i a l’entorn.

En l’altra habitació hi predominen les tonalitats blaves i les seves finestres miren en dos sentits diferents, una a l’Ebre y més lluny a les serres del Montsagre i l’altra orientada a les Muntañes de Caro, a la desembocadura del riu, a la Mediterrània. D’aquí les seves parets blaves i el nom de Mont Caro.

Disposa de dos llits, d’un còmode i original divan, i d’un gran armari. És una habitació allargada que, al disposar de dues grans finestres, resulta molt lluminosa i alegre.

Hi destaca una cadena d’on hi brollen unes roses i lliris blancs, símbol d’harmonia.